fbpx
PRODAJA I MONTAŽA BAZENSKE OPREME
PON-PET: 08-20h, SUB: 08-13h 021/670-382 // +385 95 1234567

MagnaPool Hydroxinator iQ 18

Akcija!
Vrsta proizvoda OPREMA ZA DOZIRANJE I KONTROLU
PROIZVOĐAČI ZODIAC

Gotovina 14,605.00 kn15,454.60 kn
Virman/Int.Ban. 14,605.00 kn15,454.60 kn
Kartice 15,373.00 kn16,268.00 kn

Na zalihi

Opis

SUSTAV ZA OBRADU MINERALA

Pametan dizajn sa zdravim umom.

MagnaPool evoluirao je sa sljedećom generacijom hidroksinatora. Prekrasno dizajniran s ugrađenom pametnom tehnologijom koja uklanja pogađanja održavanja zdravog MagnaPoola.

Vlasnici MagnaPoola žele samo najbolje, ne samo od svoje opreme, već i kako bi osigurali da njihovo plivačko iskustvo bude što ugodnije. Napredak tehnologije u kombinaciji s dugogodišnjim provjerenim istraživanjima sustava MagnaPool znači da će ova sljedeća generacija hidroksinatora pružiti najbolje upravljanje bazenima s mineralnom vodom.

PREDNOSTI
Zdravlje i dobrobit
MagnaPool® minerali omekšavaju i proizvode svilenkastu pjenušavu bistru vodu u bazenu koja je nježna za kožu, oči i kosu.
Znanost
Patentirana mješavina minerala magnezija i kalija pruža vrlo učinkovita sanitarna svojstva kada se koristi kao dio sustava MagnaPool®.
Okoliš
Smanjuje potrebu za mnogim dodatnim kemikalijama, plus kad se razrijedi * MagnaPool® povratno ispiranje može se koristiti za zalijevanje vašeg vrta.

ZNAČAJKE
Omogućen iAqualink
Standardna značajka svih MagnaPool Hydroxinators-a je ugrađeni WiFi čip koji vam omogućuje nadgledanje, kontrolu i promjenu svih vaših rasporeda i izlaza izravno s vašeg pametnog telefona. iAquaLink je vodeća svjetska platforma za upravljanje uređajima za bazene. Omogućuje i stalna ažuriranja i poboljšanja koja se isporučuju izravno u vaš hidroksinator, bez naknade za pozivanje i bez poteškoća. iAquaLink vam pruža potpunu kontrolu na dohvat ruke bilo kad i bilo gdje.
Automatizirana kemija vode
Ako tražite apsolutni vrhunac u automatiziranom upravljanju vodom nivoa pH i klora putem ORP-a, ove su značajke standardne za modele pH ili PRO, ali su dostupne i kao nadogradnja ako ih želite dodati staza. Vrhunski senzori nadgledat će i održavati razinu pH u ravnoteži i savršeno regulirani. Dok se u PRO verziji, razina klora kontinuirano prati i prilagođava kako bi se osigurala sigurna i zdrava voda svaki put kada plivate.
RP ćelija ultra dugog života
Ove nadograđene pločice ćelija za automatsko čišćenje imaju izuzetno dug životni vijek, u kombinaciji s pametnom tehnologijom u proizvodnji klora koja će pružiti godine performansi.
Upravljanje pumpom s promjenjivom brzinom
Izravno se povežite s vašom Zodiac VS pumpom i postavite rasporede i brzine prema potrebama vašeg bazena te smanjite potrošnju energije.
Pametni senzor temperature
Način pokrivanja bazena
Kontrola svjetla u više boja

TEHNIČKI PODACI
Modeli Hydroxinator® iQ Mid Hydroxinator® iQ Large
Nominalna proizvodnja klora 25 g / h 35 g / h
Načini rada Normalno = podesivo u koracima od 10% od 0% – 100%
Low Mode = podesivi raspon 0 do 30%
Boost Mode = kontinuirano 100% tijekom 24 sata
Kontrola opreme Pumpa za filtriranje: Bilo koja pumpa s jednom brzinom ili Zodiac® pumpa s promjenjivom brzinom.
Svjetla: Bilo koje jednobojno svjetlo ili bilo koje višeznačno svjetlo u nizu zodijaka / Jandyja (napomena će zahtijevati dodatni broj dijela kutije releja WW000222)
Razina soli (preporuča se na 25 ° C) Razina minerala Magna 4000ppm
Zaštita stanica Senzor temperature kontrolira izlaz klora u uvjetima hladne vode pomažući u zaštiti stanice od pretjeranog trošenja
Napajanje 197 W / 110-240 VAC / 50-60 Hz
Dimenzije Napajanje: V-370 mm x Š-320 mm x D-100 mm
Ćelija: V-160 mm x Š-320 mm x D-110 mm
Jamstvo Power Pack i ćelija: 4 godine
Sonde, cijevi i potrošni materijal itd.: 1 godina

 

Karakteristike

Vrsta proizvoda OPREMA ZA DOZIRANJE I KONTROLU
PROIZVOĐAČI ZODIAC

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda OPREMA ZA DOZIRANJE I KONTROLU
PROIZVOĐAČI ZODIAC
Odaberite valutu
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro
0
KOŠARICA
  • No products in the cart.