Astralpool sredstvo za čišćenje vodene linije 1 L

7,30 

Šifra: 11425 Kategorija:

Opis proizvoda

Astralpool Sredstvo za Čišćenje Vodene Linije pruža učinkovito rješenje za uklanjanje nečistoća, masnoća, mineralnih naslaga i ostalih tragova koji se nakupljaju duž vodene linije vašeg bazena ili spa centra. Ovaj visokokvalitetni proizvod formuliran je kako bi pružio temeljito čišćenje, vraćajući sjaj i čistoću vašem bazenu.

Ključne značajke:

  1. Učinkovito čišćenje: Astralpool Sredstvo za Čišćenje Vodene Linije koristi snažnu formulu koja brzo razgrađuje i uklanja nečistoće i naslage, čineći čišćenje vodene linije brzim i učinkovitim.
  2. Sigurno za upotrebu: Formuliran je da bude nježan prema bazenskim površinama, uključujući vinil, keramiku, staklofibre i beton. Neće oštetiti ili izblijediti površinu, ostavljajući bazen ili spa centar čistim i neometanim.
  3. Jednostavna primjena: Sredstvo dolazi u praktičnom pakiranju od 1 L s dozatorom za jednostavno doziranje. Samo nanesite sredstvo duž vodene linije i ostavite da djeluje nekoliko minuta prije brisanja. Bez potrebe za miješanjem ili razrjeđivanjem.
  4. Brzi rezultati: Zahvaljujući moćnoj formuli, Astralpool Sredstvo za Čišćenje Vodene Linije pruža brze i vidljive rezultate, vraćajući sjaj i čistoću vašem bazenu ili spa centru u tren oka.
  5. Višenamjenska upotreba: Ovaj proizvod nije samo učinkovit za čišćenje vodene linije, već se može koristiti i za čišćenje drugih površina oko bazena, uključujući skimmere, pokrivače bazena i okolno područje.

Astralpool Sredstvo za Čišćenje Vodene Linije je neizostavan proizvod za održavanje čistoće i higijene u vašem bazenu ili spa centru. Nabavite svoje pakiranje od 1 L danas i uživajte u čistoj i svježoj vodi svaki put.